Alfalfa Complex B complex GLA Complex Skincare YOUTH Vitamin C Vitamin E Vivix

8 Tips Penjagaan Kesihatan dan Kulit Sebelum Nikah Tanpa Perlu Buat Rawatan

Tengah menghitung hari sebelum bergelar raja sehari. Perasaan bercampur baur gembira dan juga sedih. Sepanjang sebelum hari nikah apa kata kalau anda manjakan diri.

Sibuk membuat persiapan kadang-kadang kita lupa menjaga kesihatan dan juga kulit wajah. Membuatkan kulit menjadi kusam tak bermaya kata orang tua-tua tak ada seri pengantin. Paling takut kalau bintik jeragat mula timbul diwajah.

Cantikkan wajah dengan cara natural boleh buatkan diri kita lebih yakin dengan sendirinya. Kelengkapan diri untuk bakal pengantin supaya kulit lebih berseri dan mulus. Dapatkan vitamin C, Vitamin E, Alfalfah Complex, GLA Complex, ESP,  B Complex, Vivix dan penjagaan kulit wajah YOUTH.

Vitamin Untuk Lebih Mulus Dan Berseri Sebelum Nikah

Vitamin C Mencerahkan Kulit

Kulit yang cerah adalah mempunyai lapisan kolagen yang cukupndan sihat. Ia dapat menghalang kulit daripada jeragat dan bekas jerawat.

Kenalpasti kolagen cukup dan sihat
Kulit tidak mudah diserang masalah jerawat dan jeragat. Sekiranya mudah terjadi itu tanda kolagen dalam badan semakin berkurangan dan lemah.

Dengan pengambilan vitamin C Sustain Release ini ia mempunyai teknologi yang canggih yang mampu bertahan dalam badan selama 5 jam. Pengambilan yang betul dapat atasi masalah jeragat dan jerawat.

GLA Complex Stabilkan Hormon
Hormon sangat penting bagi seseorang wanita. Kerana kitaran haid yang tidak teratur menyukarkan untuk merancangan. Sekiranya hormon badan sihat seluruh sistem badan dapat berfungsi dengan baik.

GLA Complex ini membantu menstabilkan masalah kulit wajah. Seperti kulit kusam, jeragat dan juga jerawat.

GLA Complex sangat sesuai untuk bakal pengantin baru sebab ia mudah ‘melekat’. Jadi membantu kemesraan di malam hari?

Vitamin E Sunblok Semulajadi
Sinaran matahari yang panas membuatkan sel kulit boleh rosak. Adanya vitamin E ia sebagai pelindung UV untuk halang segala radikal bebas.

Adanya pelindung sinaran UV secara tidak langsung kolagen dalam badan kita juga terpelihara.

Tambahan pula, vitamin E ini boleh menguatkan rahim wanita dan membantu keintiman suami isteri. Jimat sangat sebab boleh kongsi berdua.

Alfalfa Complex Jamu Moden
Kalau anda ada masalah keputihan cepat-cepat ambil alfalfa comokex ini. Ia membantu memberi keselesaan pada ‘malam pertama’ anda.

Bagusnya alfalfa complex ini membantu menghilangkan bau dan juga mengetatkan. Jadi tak perlulah ambil banyak-banyak jamu cukup sekadar alfalfa complex ini buat anda lebih bahagia.

ESP Kulit Lebih Anjal
ESP adalah berasaskan soya yang bermutu tinggi membantu memperbaiki segala sel-sel kulit mati. Sel kulit mati kalau di biarkan membuatkan kulit menjadi kusam, jerawat dan sekaligus menjadi jeragat.

ESP ini juga membantu kulit, otot menjadi lebih tegang paling best kurus tanpa sengaja tau.

Hari bahagia semakin hampir mesti letihkan jadi dengan ambil ESP ini ia dapat memberikan tenaga sepanjang hari.

B Complex Anti Tekanan
B complex ini penting dalam memelihara kesihatan kulit, rambut dan otot yang sihat. Ia membantu mengurangkan tekanan dan mencegah penyakit anemia.

B Complex ini paling lengkap kerana mempunyai asid folik yang mengurangkan risiko wanita melahirkan anak daripada masalah saraf tunjang dan kecacatan otak.

Vivix Bantu Cantik Seluruh Badan
Vivix adalah agen untuk membaikpulih sel-sel kulit dan DNA. Bila sistem  dalam badan sihat ia membantu kulit lebih sihat dan badan lebih bertenaga.

Vivix akan merawat secara seluruh badan secara dalaman. Yang akan membantu menyerlahkan serian wajah.

YOUTH SKINCARE
Penjagaan kulit wajah secara luaran membantu merawat masalah kulit wajah yang bermasalah jerawat dan jeragat.

Dengan adanya 6 item penting didalam set penjagaan kulit wajah ia mampu membantu merawat kulit. Pencuci, toner, moisturize, serum, radiant C & E dan krim malam. Kelembapan kulit wajah lebih terjaga luar dan dalam.

Kesan Penggunaan Untuk Bakal Pengantin

Sudah kesuntukan masa untuk mendapatkan kulit yang cantik? Jangan risau dengan penggunaan yang betul anda boleh dapatkan kulit yang cantik seawal 2 minggu.

Nak tahu macam mana dapatkan kulit yang cantik dengan pantas? Saya akan bantu menyelesaikan masalah kulit anda dan dengan mengamalkan minuman air kosong 8 gelas sehari ia membantu mendapat kesan dengan lebih cepat.

Untuk mendapatkan maklumat lebih lanjut boleh WhatsApp Linda

Tinggalkan Balasan

Alamat e-mel anda tidak akan disiarkan. Medan diperlukan ditanda dengan *

CommentLuv badge