kulit lebih flawless Vitamin E

Cara Kulit Cantik Dengan Vitamin E

Semua dah tahukan yang vitamin ini ada 1001 khasiat untuk tampil kulit cantik?? Tapi kalau di kira dengan spesifik berapa yang ambil vitamin E untuk kulit cantik? Nak tahu seba sedikit khasiaf vitamin E ini jom baca artikal ini sampai habis. Diantara kita pasti ramai nak kulit cantik, nak hilangkan parut dan nak cerahkan kulit …

Continue Reading
Produk shaklee

Coming Soon New Product

Hye hye!!! Nak bagitahu ini tak lama lagi akan ada produk baru tau. Produk rangkian Skincare. Kami yang SID pun masih tertanya-tanya produk apa yang akan keluar tau. Walaupun sudah ada bunga-bunga ada gosip-gosip tapi itu masih jadi rahsia Shaklee di Malaysia. Betul- betul surprise ini, apalah agaknya produk itu nanti. I promise with you …

Continue Reading
Vivix

Sesudu Vivix Atasi Masalah Penuaan

Seperti tidak sangkakan vivix ini ada pelbagai kahsiat untuk tubuh badan dan perawatan kulit wajah. Kali pertama saya mengambil vivix ini saya merasakan kelainan. Seolah-olah ada magik yang meresap ke kulit saya. Only 1 spoon per night.. Dengan kesan yang agak drastik saya dapat rasakan kulit wajah saya menjadi tegang dan badan tidak rasa lenguh …

Continue Reading
Herbal Blend Jerawat

Herbal Blend Mulltipurpose

Krim yang paling best tau, sebab apa boleh pakai dekat mana anggota badan. Boleh jadikan krim herbal blend sebagai lotion, untuk tangan gatal yang paling best boleh pakai dekat muka untuk kecutkan jerawat.. Amizing betul produk Herbal Blend Shaklee ini. Tapi apa itu herbal blend dan kenapa sangat popular untuk mereka yang ada jerawat? Ini …

Continue Reading
Vitamin E

Hilangkan Parut Dengan Vitamin E

Siapa sangka dengan vitamin E saja boleh hilangkan parut di wajah mahupun dibadan. Bagi untuk jerawat biasa saja boleh guna vitamin E. Jika anda jenis jerawat batu atau jerawat yang penuh diwajah amat tidak galak untuk ambil Vitamin E ini, malah ia mengundang pada wajah anda nanti.  Ada cara nak hilangkan parut jerawat yang serius …

Continue Reading
Sertai Bisnes

4 Sebab Pilih Bisnes Shaklee

Sangat berbaloi jika anda sertai group fantasia junior ini. Bagi anda yang masih lepasan universiti atau kolej sangat sesuai jika anda sertai kami group ini. 4 sebab pilih Bisnes Shaklee 1) Permintaan sedang naikTahu tak jika anda cari produk kecantikan atau supplement tambahan pasti jenama shaklee yang akan naik di google. Sebab sudah 102 tahun …

Continue Reading
Enfuselle

Penjagaan Kulit Wajah Enfuselle

Penjagaan kulit wajah Enfuselle ini sesuai untuk anda yang ada masalah kulit sensitif dan berjerawat. Dengan rangkaian set Enfuselle ini boleh bantu anda yang dibelenggu masalah ini. Terdapat 2 kategori set Enfuselle ini. 1) Normal to dry skin– Hydrating cleanser lotion– Hydrating toner– Hydrating moisturizer– Eye treatment 2) Normal to oily skin– Purifying cleanser oil– …

Continue Reading
Enfuselle Nutriwhite

Rangkaian Produk Skincare

“Nak tahu sekarang korang semua pakai serum apa??Cer komen sikit” Saya pakai serum shaklee.Shaklee ada serum? Nampak tak persoalan diatas tu?? Seriusly ramai juga diantara kita tak tahu yang Shaklee ada rangkaian produk skincare Shaklee ini. Pasti semua ingat Shaklee hanya jual vitamin saja kesilapan besar tu. Rangakaian produk skincare Sahklee ada 2jenis iaitu; 1) …

Continue Reading
Ostematrik sengugut

Atasi Senggugut Dengan kalsium

Diantara kita mesti pernah alami masalah senggugut inikan? Biasa senggugut yang paling kita kerap kena mesti sakit di bahagian perut, pinggang dan betis rasa cramp. Paling teruk mesti ada sampai muntah-muntah, cirit birit ataupun angin dalam badan. Senggugut ini boleh kena pada sesiapa saja tidak kira usia muda mahupun tua. Sekalipun anda sudah berkahwin berkemungkinan …

Continue Reading
Uncategorized

Hilangkan Jerawat Dengan Protein

Produk kecantikan berasaskan protein soya tanpa GMO sangat baik untuk kesihatan. Lelaki dan wanita semua mengimpikan kulit cantik, gebu, ceraj serta anjal. Nak dapatkan itu semua perlulah tinggi dengan protein soya yang berkualiti tinggi. Cara pemprosesan dengan suhu yang rendah bagi menjaga kualiti protein kacang soya. Tahu tak 1 tin ESP(850g) di hasilkan daripada 30kg …

Continue Reading