Vitamin C Vivix

Kekal Muda Dengan Rahsia Rita Rudaini

Siapa nak awet muda?? Macam mana nak kekal awet muda seperti Sheila Majid, Rita Rudaini dan Erra Fazira? Senang sebenarnya nak awet muda ini, tak perlu suntikan Vitamin C, tidak perlu botox atau surgeri. Tahukah anda, kita boleh kekalkan awet muda tanpa ada sebarang tanda-tanda penuaan dengan mendapat khasiat tambahan yang sesuai? Proses penuaan kita boleh …

Continue Reading
Bisnes

Mencari Duit Lebih Sukar?? Jom Sertai Saya

Sekarang ini tanpa duit memang sukar untuk hidup terutama meraka yang bekerja di bandar-bandar. Bagi yang ibu bapa banyak yang perlukan duit untuk perbelanjaan anak-anak. Jangan sampai apa yang dimintak anak-anak kita tak dapat tunaikan. Saya sudah mencuba produk Shaklee untuk masalah jeragat dan jerawat. Setelah menggunakan ia saya mendapat kesan amat positif. TAK SANGKA …

Continue Reading
Vitami

Tubuh Memerlukan Supplement

Supplement bermaksud produk makanan yang tambahan yang mengandungi vitamin, garam galian asid amino dan herba tumbuhan. Supplement boleh dapat dalam bentuk oil, kapsul, serbuk atau cecair. Kepentingan supplement 1- Memulih dan Memelihara Kesihatan Gaya hidup yang kurang sihat boelh menyebabkan kita mengalami pelbagai penyakit. Supplement di kenali sebagai makanan berfungsi untuk mengandungi makanan lengkap seperti …

Continue Reading
Collage Shaklee

Kulit Cantik Seperti Artis Korea Dengan Kolagen Antarabangsa

Cantikan kulit artis Korea. Putih, gebu, tanpa sebarang celakan. Tapi nak cantik seperti artis Korea Bukan boleh main pakai foundation je kena rawat daripada dalam. Ada pelbagai petua untuk kulit cantik. Cara saya nak kulit cantik jom amalkan kolagen yang terbaik di Asia. Banyak keunikan kolagen ini. Kolagen yang berasaskan sisikan ikan merah. Mengandungi 4000mg …

Continue Reading
Omega Guard

Pinkishkan Kulit Dengan Omega Guard

Syokkan kalau dapat kulit pinkish. Tak payah susah-susah pakai blusher. Pinkish sendiri lebih cantik. Kita tidak dilahirkan kulit yang pinkish tapi kita boleh pinkishkan kulit dengan omega Untuk jaga kelembapan kulit kita perlulah mendapatkan air masak secukupnya. Agar kulit tidak kusam dan menjadi kasar. Biar pun begitu dengan pengambilan omega 3 ia dapatkan lembapkan kulit …

Continue Reading
Bisnes

Bisnes Aktiviti Program Yang Paling Seronok Disertai

Bisnes aktiviti program bersama Shaklee sangat banyak. Sehinggakan anda tidak cukup masa untuk mengikuti program-program tersebut. Bisnes aktiviti program ni bukan saja untuk berpromosikan produk tetapi lebih kepada aktiviti bersukan, kenali siapa master terdahulu yang paling best mestilah dapat berjumpa lebih ramai kawan Pasti sukar untuk percaya bagi anda yang tidak join Shaklee. Aktiviti kami …

Continue Reading
B complex

Atasi Stress Senggugut Dengan B-Complex

Sejak zaman sekolah lagi kita sudah terangkan kepentingan B-complex ini. Dari kanak-kanak hingga ke orang tua.Terdapat banyak B-Complex yang ada difarmasi. Paling best B-Complex Shaklee lah..B-Complex Untuk SenggugutLengkapkan dengan 8 jenis vitamin B termasuk asid folik yang diperlukan tubun. Vitamin B Shaklee ini sebgai vitamin penenang semulajadi, kurangkan simptom senggugut, melegakan stress atau ketegang ketika …

Continue Reading
Uncategorized

Makeup Remover Terbaik

Semua suka pakai makeup kan?? Mesti susah nak tanggalkan?Saya pun dulu macam itu juga, lagilah masa study duduk hari-hari pakai foundation. Sekarang ini menyesal sikit sebab tak jaga kulit wajah dengan betul. Akibatnya muka saya naik blackhead dan whitehead. Serius susah sangat nak hilangkan blackhead dan white ini. Pakai scrub hari ini licin besok naik …

Continue Reading